Verzenden & Retouren

Verzenden & retourneren

Hoe gaan wij om het het verzenden & retourneren van items? dat vindt je allemaal hier!

Verzendkosten Nederland
Bij bestellingen onder de €65,00 komen er  € 4,95 verzendkosten bij.
Bestellingen vanaf €65,00 zijn de verzendkosten gratis.

Verzendkosten België  standaard € 7,95 verzendkosten

Je bestelling afhalen of ruilen in Handel?
Woon je in de omgeving van Handel of ben je toevallig bij ons in de buurt? Dan is het ook mogelijk je bestelling bij ons af te halen, retourneren of eventueel te ruilen. Neem dan wel eerst even contact met ons op om geschikte tijden/dagen te bespreken. Dan weten we zeker dat we elkaar niet mislopen en alles goed geregeld wordt.

Adres: Rector aldenhuysenstraat 39 in Handel

Verzending & levering
Op werkdagen voor 16:00 besteld en betaald, dezelfde of de volgende dag verzonden. Dit ligt natuurlijk ook aan de drukte van onze verzendpartner.

Onze verzendpartner is My Parcel. My Parcel zit aangesloten bij PostNL.

postnl, myparcel, verzenden
Retourneren
De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Je bent vrij om te kiezen met welk postbedrijf je het pakketje retour wilt sturen naar ons. (Alleen geldig in Nederland). Maar je kunt ook voor een goedkopere prijs bij onze verzendpartner een retournering plaatsen. Hiervoor krijg je van ons dan een mail opgestuurd met het retourformulier.

U kunt natuurlijk ook altijd zelf het pakketje omruilen zodat u eventueel meteen het artikel kunt ruilen.

Retourneren kan binnen 14 dagen. Uw bestelling dient dan binnen 14 dagen bij ons retour te zijn.  Retourperiode gaat in op de dag van ontvangst. Na afloop van dit termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is deze definitief. Het is van belang dat u tijdens de bedenktijd netjes omgaat met het product en de verpakking.  U kunt het product in de originele staat en verpakking met het bijgeleverde retourformulier retour sturen.

Retouradres:

Mel’s wear dames en kinderkleding Retour

Rector Aldenhuysenstraat 39

5423TD Handel

Uitzonderingen retourneren
Retours worden geaccepteerd mits in originele onbeschadigde staat, vrij van (rook)geuren en ongedragen zijn. Mel’s wear dames en kinderkleding behoudt zich ten alle tijden het recht voor retourneren te weigeren.

 

Als u er toch niet helemaal uit komt kunt u ons bereiken via info@melswear.nl of door het invullen van ons contact formulier op deze pagina https://melswear.nl/contact-gegevens/